2009. december 17., csütörtök

Csókolom, Ági van?

A napokban megöltek két embert Salgótarján belvárosában. A lánynak a fejébe belevágta a gyilkos a bozótvágókést, majd a lány barátjára támadt, aki berohant egy közeli boltba. A közértben aztán az elkövető levágta a srác karját, aki elvérzett miközben a mentők kórházba szállították.

A cigány származású gyilkos, aki 2006-ban mint SZDSZ-es indult a helyi választásokon - pszichiátriai kezelés alatt állt.

Ki a felelős azért, hogy egy ilyen ember szabadon mászkálhat? Hogy lehet az, hogy nem egy sárga ház pincéjében rohad a többi elmebajos között?

Szeretném, ha elővennék a kezelő orvosát és megbasznák savanyú tejszínen, mert ezt a darab szart nem kényszer gyógykezelték, és nem különítették el a normális emberektől.
Szeretném, ha elővennék Horváth Ágnest, amiért bezáratta az OPNI-t.
Szeretném, ha elővennék az MSZP-t, az SZDSZ-t amiért külföldi kézre játszották az OPNI épületét.
Szeretném, ha elővennék a FIDESZ-t, amiért nem tett semmit, csak röhögött a markába, amikor nyélbe ütötték ezeket a dolgokat.
Szeretném, ha elővennék a rendőrséget, amiért ez megtörténhet anélkül, hogy egy járőr megakadályozza.
Szeretném, ha az alkotmánybírákat is megbasznák a nyakukban lógó sajtostallérjuknál fogva, mert nem nyilvánították alkotmányellenesnek az orvosi intézmények magánkézre játszását.

Szeretném, ha ebben az országban valaki - LEGALÁBB EGY VALAKI - kurvára megütné már a bokáját, azért mert vétett a törvényeink ellen.

2 megjegyzés:

  1. na,hát ez az!tökéletesen egyetértek veled!!!
    TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK VELED!!!
    DE JÓ,HOGY LEÍRTAD!!!

    VálaszTörlés
  2. UI. ÉS A GYILKOS AZ OKTATÁSBAN DOLGOZOTT,PEDAGÓGUS ASSZISZTENSKÉNT...
    KÉPZELD MILYEN ŐRÜLT NAGY TRAGÉDIA TÖRTÉNHETETT VOLNA,HA OTT TÖR RÁ AZ ÖLHETNÉK AZ ISKOLÁBAN...
    NINCSENEK BIZTONSÁGBAN A GYEREKEK EGYÉBKÉNT SEM,HÁT MÉG AZ ILYEN ÁLLATOKTÓL...

    VálaszTörlés