2010. február 26., péntek

Herényi, téged ki kéne herényi'

Herényi Károly nyilatkozata: „Nem lehet egyenlőségjelet tenni a holokauszt és a kommunizmus áldozatai közé. Az, hogy a kommunizmus áldozatává vált valaki, az részben az ő döntése volt. Antikommunista volt, egyéb nézeteket vallott, tehát ő erről dönthetett. Ha akart, kommunista is lehetett. Viszont az hogy valaki zsidónak születik vagy cigánynak születik, az nem az ő döntésének a kérdése. A két dolgot ily módon egy platformra helyezni és teljesen egyenrangúnak és egyenértékűnek föltüntetni, ez az én számomra elfogadhatatlan.”

A. KURVA. ANYÁDAT.

1 megjegyzés:

  1. Halkan, csendben megkérdezem:

    1) Herényi úr hallott a koncepciós perekről? - gondolom az áldozatok minden tőlük telhetető megtettek azért, hogy a koncepciós perek áldozatai lehessenek.

    2) Herényi úr ismeri a volgai németek sorsát? És a magyarországi svábokért? Felvidéki magyarokét? Szudétanémetekét? Gyengébbek (t.i. Herényi úr) kedvéért:

    >> 1941 és 1944 között Sztálin egymás után telepítette át a volgai németeket, a krími tatárokat, a meseteket, kalmüköket, balkárokat, kurdokat, csecseneket és ingusokat. Az indoklás minden esetben ugyanaz volt: szét kellett zúzni a náci ellenséggel kollaboráló "szabotőröket és kémeket"<< forrás: http://mult-kor.hu/cikk.php?id=7079

    VálaszTörlés