2009. szeptember 16., szerda

Politika

Kicsit politizálni fogok.

Göncz Árpád: Katonaszökevény, majd pártkatona. Börtönévei alatt besúgó, emiatt a "Patkány" becenevet akasztják rá a sitten. Az SZDSZ alapító tagja, majd aktívan politizáló SZDSZ-es, később Köztársasági elnök.

Árpi bácsit nem szeretjük.

A lányát, Göncz Kingát pedig különösen nem. Nem megyek el abba az irányba, hogy egy külügyminiszternek - aki Magyarországot reprezentálja - ajánlatos lenne néha felkeresnie fodrászát és a fogászatot (vagy a sárga fogai mellé legalább barna ruhát venne fel, mert az megy hozzá) - mert elég kínosan érezném magam.
A határon túli magyarok miatta kerülhettek ilyen helyzetbe. Légnemű külpolitikája, '56 ellenes kirohanásai (ne gondoljuk, hogy '56-ból 50 év múlva is meg lehet élni stb.) és a magyar nemzettudatot minden megszólalásában gyengíteni próbáló munkája eredményesnek bizonyult. Most viszont belesétált a csapdába, ahonnan nem hiszem, hogy jól fog tudni kijönni.
Vaj van a fején, mégis kiállt a napra, amikor Morvai Krisztinával kezdett el szórakozni. Nem az lesz a veszte, hogy Jobbikos EU-s képviselővel baszakodik. Hanem az, hogy rengeteg dologban sáros, és nem lesznek mögötte párt és hit testvérei amikor Jerzy Buzek előveszi néhány kérdés erejéig.

Remélem kihullik az a gondoktól megőszült hajad, Kinga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése